Extra informatie

TripTicket biedt in samenwerking met Connexxion Travel georganiseerd touringcar vervoer aan naar
Pearl Jam in het Ziggo Dome.

Verwachte aankomsttijd van de bus is 18:30 uur. U kunt uitstappen bij P-bus, waarna het ca. 10 minuten lopen is naar de Ziggo Dome. De verwachte vertrektijd voor de terugweg is 23:30 uur. U vertrekt ook weer vanaf P-bus.

Daarnaast biedt TripTicket ook gereserveerde parkeerplaatsen aan met pendeldienst vanaf Q-Park Amstelveen. Deze plaatsen kosten 16,00 euro (incl. vervoer voor 5 personen).

Evenement locatie: Ziggo Dome

De Ziggo Dome is de jongste concertlocatie van Nederland en en zag in 2010 zijn eerste levenslicht. De Ziggo Dome staat in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA en het woonwinkelcentrum Villa Arena en heeft een capaciteit voor 17.000 toeschouwers.

Het gebouw is ontworpen voor versterkte muziek, maar is multi-inzetbaar en kan met minimale aanpassingen ook geschikt gemaakt worden voor tenniswedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Via TripTicket kun je busvervoer boeken voor evenementen bij de Ziggo Dome. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor alle grote Ziggo Dome evenementen. Hiervoor bieden wij APCOA Antarctica en Q-park Amsterdamse Poort aan als parkeerplaatsen. 

Meer informatie over Ziggo Dome »

Organisatie: Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment is de grootste live entertainment en e-commerce onderneming van de wereld, bestaande uit vier marktleiders: Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management en Live Nation Network.

Live Nation zoekt naar innovatieve oplossingen om de beleving van live entertainment voor artiesten en fans te verbeteren: voor, gedurende en na de show. De live entertainment organisatie produceert jaarlijks meer dan 20.000 shows voor 2.000 artiesten wereldwijd. Voor meer informatie: www.livenation.com/investors.

Live Nation staat in Nederland ook wel bekend als Mojo Concerts. Voor Live Nation evenementen in de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, GelreDome en Ahoy biedt TripTicket georganiseerd busvervoer aan. Voor LiveNation evenementen in Amsterdam is het ook mogelijk om vooraf parkeerplaatsen te reserveren. 

 

Meer informatie over Live Nation Entertainment »

Zoek je vervoer naar een ander evenement?

Bekijk alle evenementen »

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash
Lid van VVEM VVEM
Vervoer wordt uitgevoerd door Jan de Wit Group