Extra informatie

TripTicket biedt gereserveerde parkeerplaatsen aan in de buurt van de Amsterdam ArenA en Ziggo Dome vanaf 9 euro per parkeerplaats.

Evenement locatie: Ziggo Dome

De Ziggo Dome is de jongste concertlocatie van Nederland en en zag in 2010 zijn eerste levenslicht. De Ziggo Dome staat in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA en het woonwinkelcentrum Villa Arena en heeft een capaciteit voor 17.000 toeschouwers.

Het gebouw is ontworpen voor versterkte muziek, maar is multi-inzetbaar en kan met minimale aanpassingen ook geschikt gemaakt worden voor tenniswedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Via TripTicket is het mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor alle grote Ziggo Dome evenementen. Hiervoor bieden wij APCOA Antarctica aan als parkeerlocatie.

Meer informatie over Ziggo Dome »

Organisatie: MOJO

Wie muziek zegt, zegt MOJO. MOJO, opgericht in 1969 in Delft, is al ruim 45 jaar de bekendste en grootste concertpromotor in Nederland. MOJO organiseert ruim vijfenveertig jaar concerten in zalen, festivals op weides en evenementen in stadions. Zo'n 200 shows per jaar, waarvoor ruim 1 miljoen mensen een kaartje kopen. 

Wat in 1969 begon als een eenmansbedrijf op een zolderkamer in Delft, is uitgegroeid tot Nederlandse marktleider met een Amerikaanse wereldspeler (Live Nation) als eigenaar. Er is geen mega-ster te bedenken die niet door MOJO op een podium is gezet. Gedreven door liefde voor muziek en talent voor organisatie zetten 85 medewerkers op het hoofdkwartier in Delft zich dagelijks in om fans en artiesten een ultieme show te laten ervaren.

Voor Mojo evenementen in de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, GelreDome en Ahoy biedt TripTicket georganiseerd busvervoer aan. Voor Mojo evenementen in Amsterdam is het ook mogelijk om vooraf parkeerplaatsen te reserveren. 

Meer informatie over MOJO »

Zoek je vervoer naar een ander evenement?

Bekijk alle evenementen »

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash