Extra informatie

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM TE BOEKEN

TripTicket biedt in samenwerking met Connexxion Travel georganiseerd touringcar vervoer aan naar André Rieu in de Amsterdam ArenA.

Verwachte aankomsttijd is 13:00 uur. U wordt afgezet bij P-bus, waar vandaan het ca. 10 minuten lopen is naar de Amsterdam ArenA.

De verwachte vertrektijd voor de terugweg is 18:15 uur. U vertrekt ook weer vanaf P-bus.

Voor mensen die slecht ter been zijn is er een pendeldienst geregeld tussen P-bus en de Amsterdam ArenA.

Evenement locatie: Amsterdam ArenA

Een bijzondere locatie. De Amsterdamse ArenA was het eerste stadion in Europa met een schuifdak. De ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt hier al haar thuiswedstrijden. Daarnaast worden er Europa Cup-wedstrijden, KNVB interlandwedstrijden, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Mojo en LiveNation organiseren concerten in het stadion met grote artiesten, ID&T keert jaarlijks terug met het grootste indoor dancefeest Sensation en de Toppers staan jaarlijks in een uitverkochte ArenA. Daarnaast bezoeken 80.000 mensen elk jaar het stadion voor een rondleiding.

Via TripTicket kun je busvervoer boeken voor evenementen bij de Amsterdam ArenA. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor ArenA concerten, Ajax-wedstrijden en wedstrijden van het Nederlands Elftal. 

Meer informatie over Amsterdam ArenA »

Zoek je vervoer naar een ander evenement?

Bekijk alle evenementen »

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Met dit mailtje willen wij u heel erg bedanken voor de goede service met uw bus!
Gisteren voor de eerste maal meegeweest via tripticket. Complimenten voor de uitvoering van de reis.
Eerste keer dat we via tripticket zijn gegaan, wat een gemak. Heerlijk weg en weer thuis zonder zorgen over het vervoer!
Geen op en of aanmerkingen, jullie staan voor de dingen die jullie afspreken en de regels zijn duidelijk en de prijs is redelijk.
Als ik lees hoeveel problemen de automobilisten hadden om de omgeving ArenA te verlaten, ben ik extra blij dat ik voor TripTicket heb gekozen.
Heerlijk relaxed zo naar een concert te gaan, we gaan er zeker vaker gebruik van maken.

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash
Lid van VVEM VVEM
Vervoer wordt uitgevoerd door Jan de Wit Group