Evenement locaties

Amsterdam ArenA

Een bijzondere locatie. De Amsterdamse ArenA was het eerste stadion in Europa met een schuifdak. De ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt hier al haar thuiswedstrijden. Daarnaast worden er Europa Cup-wedstrijden, KNVB interlandwedstrijden, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Mojo en LiveNation organiseren concerten in het stadion met grote artiesten, ID&T keert jaarlijks terug met het grootste indoor dancefeest Sensation en de Toppers staan jaarlijks in een uitverkochte ArenA. Daarnaast bezoeken 80.000 mensen elk jaar het stadion voor een rondleiding.

Via TripTicket kun je busvervoer boeken voor evenementen bij de Amsterdam ArenA. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor ArenA concerten, Ajax-wedstrijden en wedstrijden van het Nederlands Elftal. 

Ziggo Dome

De Ziggo Dome is de jongste concertlocatie van Nederland en en zag in 2010 zijn eerste levenslicht. De Ziggo Dome staat in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA en het woonwinkelcentrum Villa Arena en heeft een capaciteit voor 17.000 toeschouwers.

Het gebouw is ontworpen voor versterkte muziek, maar is multi-inzetbaar en kan met minimale aanpassingen ook geschikt gemaakt worden voor tenniswedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Via TripTicket is het mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor alle grote Ziggo Dome evenementen. Hiervoor bieden wij APCOA Antarctica aan als parkeerlocatie.

De Schans in Lichtenvoorde

Festivalterrein de Schans in Lichtenvoorde is jaarlijks de thuishaven van het kleurrijkste festival van Nederland : de Zwarte Cross.

De heren van Jovink en de Voederbietels weten elk jaar het terrein weer om te bouwen tot een plek om een weekend lang feest te vieren.

Elk jaar verzorgt TripTicket het pendelvervoer vanaf het treinstation Lichtenvoorde - Groenlo naar het Zwarte Cross terrein en weer terug. Het is bij ons mogelijk om zowel een pendelticket te boeken als een combiticket voor de bus, trein en pendel. 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash