Druk weekend in rondom de ArenA!

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 19-03 09:00

Dit weekend is het druk rondom de Amsterdam ArenA. Vanavond beginnen we met de wedstrijd AFC Ajax - Dnipro en Nicki Minaj in deZiggo Dome.

Vrijdag: The Script (Ziggo Dome)
Zaterdag: The Script (Ziggo Dome) en Spandau Ballet (HMH)
Zondag: Ajax - ADO Den Haag (ArenA), Paul Simon en Sting (Ziggo Dome) en Train (HMH)

Reserveer alvast een parkeerplaats om verzekerd te zijn van een plekje. Meer info en boeken: www.tripticket.nl/uitgebreidaanbod

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash