U2 in de Ziggo Dome

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 09-09 10:09

Vanavond staat U2 voor de 2e (van de 4) avond in een uitverkochte Ziggo Dome. Wil jij zonder problemen naar de Ziggo Dome toe rijden? Reserveer dan alvast een parkeerplaats, hierdoor hoef je niet in een lange rij voor het betaal automaat te staan na het concert maar kun je direct naar de uitgang. 

Ook sturen wij een routebeschrijving mee, de routebeschrijving leidt je om de drukke gebieden heen. Hierdoor kom je niet in de file terecht en ben je snel weer op de snelweg richting huis. 

Je reserveert al een parkeerplaats vanaf 9 euro. 

9 september 2015     

12 september 2015     

13 september 2015     
 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash