ZWARTE CROSS (BIJNA) UITVERKOCHT!

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 15-03 13:53

Als trotse partner van de Zwarte Cross zijn wij uiteraard weer van de partij komende zomer! Honderden acts uit binnen- en buitenland verdeeld over 28 podia. Ken jij nog mensen die naar de Zwarte Cross willen en nog geen kaarten hebben? Laat ze dan direct weten dat ze moeten opschieten, want op dit moment is meer dan 90% van de campingkaarten verkocht. De dagkaarten voor de zaterdag en zondag en de drie dagen kaarten zijn al uitverkocht. Zorg er dus voor dat je niet langer treuzelt met het bestellen van de laatste camping- en vrijdagkaarten!

‘Say Yes to Apartigheid!’ en bestel snel je kaarten via: www.zwartecross.nl/tickets

 

 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash