Geen bus aanbod meer naar Ziggo Dome

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 11-04 10:55

Wij hebben ruim 2 jaar geprobeerd om busvervoer aan te bieden naar shows in de Ziggo Dome met wisselend succes. Helaas blijft het aantal aanmeldingen voor georganiseerd busvervoer naar veel shows in de Ziggo Dome achter en dus hebben wij veel mensen moeten teleurstellen door het vervoer niet door te laten gaan. Ondanks dat dit helder is gecommuniceerd, merken wij dat hier onbegrip over is. Dit snappen wij en dit past niet bij onze filosofie dat wij 'vertrouwen en gemak' willen bieden aan onze klanten.
 
Wij hebben besloten om per 11 april 2016 te stoppen met ons aanbod van busvervoer naar shows in de Ziggo Dome. Het aanbod van busvervoer naar shows in de Ziggo Dome is sinds maandag 11 april van onze website gehaald en klanten die reeds bij ons hadden geboekt voor een toekomstige show in de Ziggo Dome krijgen hun volledige aankoopbedrag retour. Hier hoeven zij geen actie voor te ondernemen. Zij worden hiervoor ook per e-mail geïnformeerd.
 
In de komende tijd gaan wij bedenken of wij op een andere manier toch georganiseerd vervoer kunnen opzetten voor shows in de Ziggo Dome. Wij denken dat er onder bezoekers nog steeds een behoefte is om hierin te voorzien. Wil je hierin meedenken? Dan nodigen wij je uit om je idee te mailen naar help@tripticket.nl
 
Het busvervoer naar evenementen in de Amsterdam ArenA blijft wel gewoon bestaan en wordt, zoals elk jaar bij deze shows, gegarandeerd uitgevoerd. Ook blijft ons pendelvervoer naar de Zwarte Cross gewoon doorgaan, evenals gereserveerde parkeerplekken bij diverse evenementen. Ook sluiten wij het in de toekomst niet uit dat wij voor enkele shows in de Ziggo Dome het bus vervoer wel weer gaan aanbieden, zij het op een andere wijze.
 
Indien er vragen zijn hierover kun je contact opnemen met ons via help@tripticket.nl 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash