Tante Rikie test OV naar Zwarte Cross

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 11-07 11:07

Tante Rikie testte voor ons en jullie het openbaar vervoer naar de Zwarte Cross alvast. Je kunt namelijk vanaf elk station in Nederland gebruik maken van het Zwart Cross Retourtje. Een heerlijke treinrit inclusief pendelbus voor het laatste stukje naar het Zwarte Cross terrein. Via haar favoriete chatbox ontmoette ze 'DancingKwenne' en testte ze het vervoer vanuit Hoek van Holland. Rikie klokte mee, deed een dutje, las een goed magazine, dronk een smerig lekker drankje, flirtte wat en wat bleek?

Ga naar http://zwartecross.tripticket.nl voor alle info en de tickets!

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash