Data concert Drake aangepast

Wij hebben een nieuwe website! Ga jij naar een concert, evenement of voetbalwedstrijd in de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA of AFAS live? Reserveer dan een parkeerplaats via www.parkerenarenapoort.nl

Geplaatst op 17-01 15:42

​Helaas kunnen de concerten van Drake niet doorgaan op de originele data. De shows zullen worden ingehaald op 26, 27, 28 januari en 26 februari.

Drake wil zijn fans uit de UK en Europa een unieke beleving geven en heeft spectaculaire nieuwe elementen aan zijn al buitengewone productie toegevoegd. Helaas vanwege onvoorziene productionele tegenslagen is er iets meer tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen. Drake kan niet wachten om al zijn fans te zien en hen een fantastische en onvergetelijke avond te geven.

Boek hier je parkeerlocatie voor het concert van Drake: 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash