TripTicket
Volg ons! Twitter facebook
 

Touringcarvervoer naar Marco Borsato - Duizend Spiegels in het Ziggo Dome! 

 

 

Anderhalf jaar geleden opende Marco Borsato op muzikale wijze de muziektempel Ziggo Dome. In 2014 staat hij hier dan ook om zijn album ‘Duizend Spiegels’ met fans te delen. “Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd.”

 

Voor zijn album ‘Duizend Spiegels’ is Marco verschillende samenwerkingen aangegaan met Nederlandse artiesten. Trijntje Oosterhuis zingt mee op Ik Zou Het Zo Weer Overdoen en rapper Gers Pardoel hoor je op Stem. Daarnaast is er een speciale rol weggelegd voor zijn tienjarig dochter Jada met wie hij het nummer Samen Voor Altijd opnam. De single Muziek die afkomstig is van dit album bereikte binnen no time de nummer 1 positie in de Mega Top 100.

 

De concerten vinden plaats op 28, 30 en 31 mei 2014. Voor alle drie de dagen is een uitgebreid aanbod aan opstapplaatsen door heel Nederland.  

 

 

 
  Vragen?  
Mail Mail naar telefoon Bel naar
help@tripticket.nl 085 - 2733190
Gratis en binnen 48 uur een antwoord. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
  © 2006-2014 TripTicket - Uitschrijven