Busvervoer reserveren?

TripTicket verzorgt al jaren busvervoer voor grote evenementen bij o.a. de Amsterdam ArenA, GelreDome en de Ziggo Dome.

Zo is TripTicket elk jaar de vaste touringcarpartner voor de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. Door de jaren heen hebben wij al tienduizenden tevreden Topper fans een onbezorgde reis gegeven. Daarnaast hebben wij ook voor vervoer gezorgd bij andere grote evenementen zoals het North Sea Jazz Festival, André Rieu, Rockin Park en het Symphonica in Rosso. 

Wil je weten hoe je busvervoer bij ons kunt boeken? Lees dan ons stappenplan voor het boeken van busvervoer:

Stappenplan hoe boek ik busvervoer?

 

 

 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash