Extra informatie busvervoer

Aankomst evenement/concert.
De bus arriveert ongeveer 1,5 uur voor het evenement op de plaats van bestemming. Dit kan afwijken in verband met files. Uiteraard proberen we dit te beperken.
 
Parkeerplaats bus
De bus parkeert altijd op een speciale bus parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt op 5 tot 10 minuten lopen vanaf het evenement/concert.
Je wordt niet aan de deur afgezet, dit is niet mogelijk in verband met verkeershinder.
 
Handbagage
Het is niet zeker dat de bus waarmee je bent gekomen ook de terug reis verzorgt. Vraag bij het instappen aan de buschauffeur of het mogelijk is om handbagage in de bus te laten liggen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijt raken van je spullen. 

Gevonden voorwerpen
Ben je wat kwijt geraakt in de bus, stuur dan een email naar help@tripticket.nl. Wij gaan dan opzoek naar de verloren spullen.

 
Vertrek bus
De bus vertrekt een half uur na afloop van het evenement/concert. Je hebt dan voldoende tijd om terug bij de bus te komen. Ben je te laat? Dan is de bus weg. 
 
Heb je nog vragen? Kijk op de veel gestelde vragen pagina.
 

Gedragsregels in de bus

Tijdens de bus reis hebben wij een aantal belangrijke regels om de reis voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

  1. Je mag alleen handbagage meenemen in de touringcar;
  2. Het is niet mogelijk om op een andere plaats in te stappen of uit te stappen dan vermeld staat op je ticket;
  3. Het niet toegestaan om in de bus te roken;
  4. Niet in elke bus is een wc aanwezig. Vraag bij het instappen aan de buschauffeur of de wc gebruikt mag worden. Mag dit niet? Vraag dan of hij ergens wil stoppen zodat je even naar de wc kunt gaan;
  5. Het is niet zeker dat de bus waarmee je bent gekomen ook de terug reis verzorgt. Vraag bij het instappen aan de buschauffeur of het mogelijk is om handbagage in de bus te laten liggen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijt raken van je spullen. 

 
Bij overtreding van onze gedragsregels (zie hiervoor ook ook de KNV Busvervoer voorwaarden) is de chauffeur gerechtigd om je uit de bus te zetten. 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash