Vragen over het vervoer naar de Zwarte Cross

Kan ik vanuit heel Nederland met het Syntus en/of Arriva aanbod naar de Zwarte Cross?

Nee, u kunt uitsluitend gebruik maken van het Syntus aanbod in het Syntus gebied. Klik hier om het Syntus gebied te bekijken.

U dient voor het openbaar vervoer tot aan het Syntus gebied zelf een vervoerbewijs te kopen.

Ik wil op zaterdag of zondag terug van de camping. Kan dat?

Ja dat kan. Indien u een Syntus en/of Arriva dagkaart en/of pendelkaart voor de camping boekt staat hierop vermeld dat u maandag terug kunt reizen. Uiteraard kunt u hiermee ook de zaterdag of zondag naar huis.

Ik heb een OV-jaarkaart of andere kortingskaart. Krijg ik dan korting?

Nee, er wordt geen korting gegeven op de Syntus en/of Arriva dagkaart en pendelvervoer.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash