Vragen tijdens het evenement

Kan ik TripTicket bereiken op de dag van het evenement als ik vragen heb?
Indien je een zitplaats in een georganiseerde touringcar heeft geboekt, ontvang je op het ticket twee telefoonnummers waarop je onze busvervoerpartner kunt bereiken met vragen over de busreis. Deze centrale is bereikbaar vanaf een uur voordat de eerste touringcar gaat rijden totdat de laatste touringcar vertrekt bij het evenement.

Daarnaast houden wij je gratis op de hoogte van vertragingen en andere belangrijke ontwikkelingen via SMS indien je jouw mobiele telefoonnummer tijdens het boeken invult.

Indien je een parkeerplaats hebt gereserveerd kunt je ons uitsluitend bereiken op werkdagen via de klantenservice.

Is er iemand van TripTicket aanwezig bij het evenement?
In de meeste gevallen zal er geen medewerker van TripTicket aanwezig zijn bij het evenement. Indien je vragen hebt over bijvoorbeeld de plek waar de touringcar zich bevindt voor de terugweg kun je je wenden tot de aanwezige medewerkers van het evenement.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash