Veel gestelde vragen gereserveerd parkeren

Heb je ons stappenplan al gelezen voor het reserveren van een parkeerplaats?

Ik heb geboekt voor een parkeerplaats. Is mijn parkeerplaats gegarandeerd?
Indien je een parkeerplaats hebt geboekt en betaald, dan is je parkeerplaats gegarandeerd voor je gereserveerd tot een halfuur na aanvang van het evenement. 

Kan ik ook betalen bij het parkeerterrein?
In enkele gevallen is het mogelijk om ook op het parkeerterrein te betalen om te parkeren. Wij adviseren je echter om een parkeerplaats via TripTicket te reserveren, zodat je er zeker van bent dat je kunt parkeren.

Kan ik ook op een ander parkeerterrein parkeren met mijn boeking?
Nee, je kunt uitsluitend parkeren op het parkeerterrein waarvoor je hebt geboekt.

Kan ik mijn auto de hele dag op het parkeerterrein parkeren?
Je kunt je auto uitsluitend parkeren na de aangegeven inrijtijd voor het evenement. Het is niet mogelijk om eerder in te rijden.

Na afloop van het evenement word je verzocht om weer met je auto naar huis te gaan. je hebt hierbij ruim de tijd om naar je auto te komen en naar huis te rijden.

Kan ik een invalide parkeerplaats boeken?
Het is niet mogelijk om een invalide parkeerplaats te boeken. Deze parkeerplaatsen worden speciaal aangewezen door de evenement locatie en voor meer informatie verwijzen wij dan ook naar de website van de betreffende locatie.

Wanneer krijg ik mijn tickets? 
​Wij sturen de tickets altijd twee dagen voor het evenement toe via de mail. Dit staat ook aangegeven in de bevestiging van het boeken.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash