Vragen over evenementen

Toegangskaarten voor evenementen
TripTicket verkoopt geen toegangskaarten voor evenementen. Voor vragen over toegangskaarten kunnen wij je helaas niet verder helpen. Hiervoor kun je contact opnemen met officiele ticket organisatie. (zie link bij evenement) 

Het evenement waar ik naar toe ga staat er niet tussen. 
Als het evenement waar jij naar toe gaat niet in ons aanbod staat verzoeken wij contact op te nemen met onze klantenservice. Stuur een email naar help@tripticket.nl of bel naar 085 - 27 33 190. Wij gaan dan kijken of er genoeg animo is om alsnog busvervoer in te gaan zetten.

Om helemaal up-to-date te blijven kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ons ook volgen via Facebook en Twitter!

 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash