Wat is TripTicket?

TripTicket is een onafhankelijke organisatie die diverse mobiliteitsmogelijkheden voor grootschalige evenementen in Nederland aanbiedt. Wij bieden hier de volgende diensten:

  • Vervoer met luxe touringcars vanuit diverse opstapplaatsen: Meer info
  • Reserveren van parkeerplaatsen in de omgeving van het evenement: Meer info
  • Pendel vervoer, eventueel in combinatie met OV-bewijs.


Wat doet TripTicket niet?
​TripTicket verkoopt geen toegangskaarten voor evenementen. Hiervoor dien je als bezoeker van een evenement vooralsnog zelf zorg te dragen.
 

Touringcar vervoer 
​Wij bieden touringcarvervoer voor veel grootschalige evenementen in Nederland.
Onze touringcars rijden vanuit een groot aantal opstapplaatsen in Nederland. Je kunt via onze website boekingen doen voor 1 tot 30 personen. Voor groepen groter dan 30 personen kun je contact opnemen met boekingen@tripticket.nl   


Parkeerplaats reserveringen
TripTicket biedt bij Ziggo Dome en Amsterdam ArenA evenementen de mogelijkheid om voorafgaand aan een evenement één of meerdere parkeerplaatsen te reserveren. Ook dit aanbod is te vinden op onze website.
 

Onze missie
De missie van TripTicket is het beter bereikbaar maken van grootschalige evenementen, het voorkomen van files en het milieubewuster laten verlopen van deze evenementen. Tevens wordt er door onze dienst een extra service aan het publiek geboden.
 

Wat zijn de kosten van TripTicket?
​De kosten voor het vervoer naar een evenement hangt af van de mogelijkheid die je hebt gekozen. Je vindt de prijzen voor georganiseerd touringcar vervoer, parkeerplaatsen en pendelvervoer in het overzicht van het evenement.

Daarnaast moet je rekening houden met servicekosten per boeking. Dit bedrag vind je in de laatste stap voor de betaling.
 

Hoe krijg ik een ticket voor mijn vervoer of parkeerplaats toegestuurd?
Je ontvangt uiterlijk 2 dagen voor het evenement het tickets per e-mail opgestuurd.
​In de mail zit een PDF-bestand als bijlage en deze moet je uit te printen en meenemen op de dag dat je naar het evenement toe gaat.

 

Gegevens van TripTicket

  • TripTicket B.V.
  • 't Boske 10, 7122 TH Aalten
  • Bereikbaar via help@tripticket.nl
  • Ingeschreven in KvK Handelsregister onder nummer 50282441
  • BTW nummer NL 8226.52.705.B01

 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash