Handig! Met de bus naar Festyland

Ga je op 9 of 10 oktober naar FestyLand in Volkel? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kom met de bus. Als partner van FestyLand brengt Arriva je snel en comfortabel vanuit heel Brabant naar FestyLand. Inclusief elk half uur een pendelbus vanaf Uden CS, die je rechtstreeks naar het festivalterrein brengt en terug. Zo kun je onbezorgd genieten van alles wat FestyLand je te bieden heeft.

 

Dienstregeling

Vanuit heel Brabant reis je met de bus naar Uden CS. Klik hier om je reis te plannen.
 

Vanaf Uden CS vertrekken de pendelbussen 2 keer per uur naar FestyLand, op de volgende momenten:

-       Vrijdag 9 oktober tussen 17.30 uur en 01.30 uur

-       Zaterdag 10 oktober tussen 13.30 uur en 01.30 uur

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash