Betaalmethodes

U kunt uw boeking bij TripTicket betalen via iDeal, overboeking, MasterCard / VISA CreditCard of een eenmalige machtiging. Hieronder worden de verschillende opties uitgelegd.

iDeal

Dit is de meest gebruikte manier van betalen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Zie voor meer informatie ook Wat is iDeal?

Overboeking

Betalen door middel van een overboeking is mogelijk als het evenement niet binnen 2 weken plaats vindt. Als u voor deze optie kiest krijgt u na uw boeking een e-mail met daarin de gegevens voor de overboeking waaronder het bankrekeningnummer van TripTicket. Het bedrag dient u dan zelf zo spoedig mogelijk over te maken om de boeking definitief te maken.

CreditCard

Betalen via MasterCard / VISA CreditCard wordt veel gebruikt voor het afrekenen van bestellingen via het internet. U vult in een beveiligde omgeving uw CreditCard gegevens in en rekent af. 

Het betalen via MasterCard / VISA Creditcard brengt extra kosten met zich mee van 3,5% van de totale boekingskosten (incl. servicekosten). Dit zijn kosten die wij moeten betalen aan de creditcard maatschappij.

Zie voor meer informatie ook de website van Mastercard.

Eenmalige machtiging (incasso)

U kunt ook betalen met eenmalige machtiging, tot een bedrag van 50 euro. Het uitvoeren van deze eenmalige incasso kan maximaal 8 dagen duren. Dit is de tijd die de bank nodig heeft om het geld automatisch van uw bankrekening af te schrijven. Deze tijd kunnen wij niet versnellen.

U voert uw bankgegevens in en er wordt eenmalig het bedrag van uw boeking van uw bankrekening afgeschreven. Ideaal voor boekingen via een smartphone of indien u even geen iDEAL mogelijkheid heeft. 

Nadat de incasso is gelukt ontvangt u automatisch de bevestiging van uw boeking per e-mail. Dit betekent dat het dus 8 dagen kan duren voordat u een bevestiging van ons ontvangt.

Mocht u na 10 dagen nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of de betaling is gelukt of dat u op een andere wijze kunt betalen.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash