TripTicket / Syntus dagkaart

Kom je met het openbaar vervoer naar de Zwarte Cross? Dan biedt TripTicket in samenwerking met Syntus jouw de mogelijkheid om een combikaart van trein en pendel (geldig voor de treinen van Syntus) te boeken voor 10 euro.

Dit aanbod is alleen geldig in alle treinen van Syntus. Dus niet in trein of bus van Connexxion, Arriva, NS en andere aanbieders. Wil je weten waar de treinen van Syntus rijden? Klik dan op de afbeelding hieronder voor een overzicht:

Controleer hier de geldigheid van het treinkaartje in jouw regio.

Reis je in een gebied zonder Syntus treinen? Dan adviseren wij je om station "Zutphen" aan te houden en zelf een treinkaartje tot hier te kopen. Vanaf Zutphen kun je daarna met de Syntus trein - en dus ook met combikaart - verder reizen.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash