Hoe boek ik busvervoer?

Bekijk het stappenplan hieronder hoe je bij ons busvervoer kunt reserveren:

Hoe gaat het busvervoer bij ons in zijn werk?

 1. U kiest op onze website voor het evenement waar u graag heen wilt gaan.

 2. Vervolgens kiest u voor de optie "Busvervoer".

 3. Daarna voert u uw postcode in voor de opstapplaatsen bij u in de buurt. Vervolgens maakt u de keuze waar u wilt opstappen en klikt u op "boeken". 

   
 4. U doorloopt de drie stappen in het boekingsproces en betaalt direct daarna via iDEAL, Overboeking, Creditcard of een eenmalige machtiging. U krijgt hierna een bevestiging per mail.

 5. Twee dagen voor het evenement krijgt u per mail uw tickets toegestuurd. Deze moet u uitprinten en meenemen ter controle aan de buschauffeur.

   
 6. U zorgt ervoor dat u op de afgesproken datum en tijdstip bij de door uw gekozen opstapplaats staat om opgehaald te worden door onze buschauffeur. U toont uw touringcarticket aan de chauffeur en stapt vervolgens in voor de reis. 

 7. Na de heenreis parkeert de bus op de parkeerplaats van het evenement. Hier moet u zich na het evenement ook weer melden voor de terugreis.

 8. Als u verder nog vragen heeft over het busvervoer, bel dan naar 085 - 2733190 of stuur een mail naar help@tripticket.nl.

 

 

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash