Hoe boek ik een parkeerplaats?

Bekijk het stappenplan hieronder hoe je bij ons een parkeerplaats kunt reserveren:

Hoe gaat het gereserveerd parkeren bij ons in zijn werk?

  1. Op onze website kies je voor het evenement waar je graag heen wilt gaan.

  2. Vervolgens kies je voor de optie "Parkeer locatie".

  3. Daarna kies je voor de parkeerlocatie waar je graag wilt parkeren.

  4. Doorloop de drie stappen in het boekingsproces en betaal direct daarna via iDEAL, Overboeking, Creditcard of een eenmalige machtiging. Je krijgt hierna een bevestiging per mail. 

  5. Twee dagen voor het evenement krijg je per mail de parkeerticket(s) toegestuurd. Deze moet je uitprinten en meenemen naar de parkeerlocatie voor de controle. Je krijgt ook een routebeschrijving mee in de mail. Ook deze moet je uitprinten en opvolgen als je naar de parkeerlocatie rijdt. Dan weet je zeker dat je op de juiste parkeerlocatie aankomt.

  6. Bij de inrit van de gekozen parkeerlocatie ruil je het geprinte ticket bij de Parking host om voor een uitrijkaart. Staat er geen Parking host? Lees dan de procedure die op het parkeerticket vermeld staat.

  7. Kies vervolgens een vrije parkeerplaats in de parkeerlocatie uit en na het evenement heb je ruim de tijd om uit te rijden voor de terugreis. 

  8. Als je verder nog vragen hebt over het gereserveerd parkeren, bel dan naar 085 - 2733190 of stuur een mail naar help@tripticket.nl.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash