Parkeerplaats reserveren?

TripTicket biedt al jaren gereserveerd parkeren aan voor grote evenementen bij verschillende locaties. Zo biedt TripTicket verschillende parkeerplaatsen aan die op loopafstand van het evenement zitten. Ook zijn al onze parkeervoorzieningen makkelijk te bereiken met de auto en vaak langs verkeersdrukte en files heen. Wij bieden hiervoor o.a. Q-park, MediArena Endemol en APCOA aan als vaste parkeerlocaties. Bij het reserveren van een parkeerplaats wordt er een plek voor jou vrijgehouden in de parkeerlocatie.

Mogelijkheden gereserveerd parkeren

Hieronder kun je zien voor welke locaties wij gereserveerd parkeren aanbieden en wat hierin de mogelijkheden zijn: 

Wil je weten hoe je een parkeerplaats bij ons kunt reserveren? Lees dan ons stappenplan voor het boeken van een parkeerplaats:

Stappenplan hoe boek ik een parkeerplaats?

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash