Parkeerplaats reserveren bij de Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA is de thuishaven van Ajax en het Nederlands Elftal. Maar naast de voetbalwedstrijden van Ajax en het Nederlands Elftal is de ArenA ook een onderkomen voor diverse concerten en dancefeesten zoals de Toppers en Sensation. 

Het is mogelijk om tijdens evenementen van de Amsterdam ArenA een parkeerplaats te reserveren. Hierdoor ben je verzekerd van een parkeerplaats en kun je in alle rust het evenement bezoeken. 

Bij het inrijden staan er medewerkers van de gekozen parkeerlocatie aan de poort om je te voorzien van een uitrijkaart. Deze krijg je bij het tonen van het parkeerticket dat je hebt geboekt voor het reserveren van een parkeerplaats. 

Na het evenement krijg je ruimschoots de tijd om weer terug te keren naar je auto in de parkeergarage. Met de uitrijkaart die je hebt gekregen kun je eenvoudig uitrijden en vervolgens weer richting huiswaarts keren. 

Bij evenementen van de Amsterdam ArenA bieden wij de volgende parkeerlocaties aan voor het reserveren van een parkeerplaats:

Gereserveerd parkeren bij Amsterdam ArenA evenementen

Bekijk ons actuele parkeeraanbod voor alle Amsterdam ArenA evenementen.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash