Parkeerplaats reserveren bij APCOA Antarctica P9

Het is mogelijk om tijdens evenementen een parkeerplaats te reserveren bij APCOA Antarctica P9. Vanuit deze parkeerlocatie is het ongeveer vijf minuten lopen naar de Amsterdam ArenA, ZiggoDome en HMH

Bij het inrijden staan er medewerkers van APCOA aan de poort om je te voorzien van een uitrijkaart. Deze krijg je bij het tonen van het parkeerticket dat je hebt geboekt voor het reserveren van een parkeerplaats. 

Na het verlaten van de parkeergarage zie je de Amsterdam ArenA aan de overzijde van de Hoogoorddreef. Links van de ArenA bevindt zich ook de Ziggo Dome.

Na het evenement krijg je ruimschoots de tijd om weer terug te keren naar je auto in APCOA Antarctica P9. Met de uitrijkaart die je hebt gekregen kun je eenvoudig uitrijden en vervolgens weer richting huiswaarts keren. 

Je kunt bij APCOA Antarctica P9 al een parkeerplaats reserveren vanaf €9,00.

Parkeerplaats reserveren bij APCOA Antarctica P9

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash