Parkeerplaats reserveren bij Q-park Amsterdamse Poort P22

Het is mogelijk om tijdens evenementen een parkeerplaats te reserveren in Amsterdamse Poort-P22 van Q-park. Vanuit deze parkeerlocatie is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Amsterdam ArenAZiggoDome en HMH

Bij het inrijden staan er medewerkers van Q-park aan de poort om je te voorzien van een uitrijkaart. Deze krijg je bij het tonen van het parkeerticket dat je hebt geboekt voor het reserveren van een parkeerplaats. 

Vanaf Amsterdamse Poort P22 is het vervolgens makkelijk om het ArenA gebied te bereiken:

  • Bij het verlaten van de parkeergarage sla je linksaf het Bijlmerplein op.

  • Loop vervolgens langs de LIDL rechts de hoek om. Loop nu richting de Arena Boulevard.

  • Volg vanaf hier de groene verwijzingsborden richting de ArenA.

Na het evenement krijg je ruimschoots de tijd om weer terug te keren naar je auto in Amsterdamse Poort P22. Met de uitrijkaart die je hebt gekregen kun je eenvoudig uitrijden en vervolgens weer richting huiswaarts keren. 

Je kunt bij Amsterdamse Poort P22 al een parkeerplaats reserveren vanaf €11,00.

Parkeerplaats reserveren bij Q-park Amsterdamse Poort P22

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash