TripTicket zorgt voor betere mobiliteit rondom uw evenementen

Hoe eenvoudig zou het zijn als elke bezoeker van een evenement van te voren aangeeft hoe zij naar het evenement reist? En dat zij dit ook direct online kunnen boeken en betalen? Dit is werkelijkheid dankzij de inzet van TripTicket.

Beleving van reis naar het evenement

Een van de zaken die vaak wordt onderschat rondom het organiseren van een evenement is hoe de bezoeker de reis van en naar een evenement beleeft. TripTicket helpt hierbij door het aanbieden van online mogelijkheden.

Zo bieden wij de mogelijkheid voor je bezoekers om een parkeerplaats van te voren te reserveren. Wij hebben honderden opstapplaatsen in Nederland van waar wij luxe touringcar vervoer aanbieden. Daarnaast zorgen wij voor actuele mobiliteitsinformatie rondom het evenement via website en app. Hierdoor dragen wij bij aan de positieve beleving van de bezoekers.

Wij bieden gereserveerd parkeren en georganiseerd touringcar vervoer vaak aan zonder kosten voor je organisatie. Hierdoor is het interessant voor iedereen die een evenement organiseert vanaf 10.000 bezoekers.

Meer weten? 

Wij bespreken graag hoe TripTicket je evenement of locatie kan helpen met het verbeteren van de beleving van bezoekers. 

Neem contact met ons op via sales@tripticket.nl of bel 085 - 27 33 190.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash