Parkeerplaats reserveren voor Lady Gaga

Voor het concert van Lady Gaga in de Ziggo Dome is het mogelijk om van te voren je parkeerplaats alvast te reserveren. Hieronder een overzicht van de parkeerlocaties die beschikbaar zijn en je kunt deze verder naar onderen direct reserveren.

Eerder inrijden dan de aangegeven VAN-tijd is niet mogelijk. Later inrijden uiteraard wel.*

Parkeerlocatie

Parkeren VAN / TOT

Prijs *

P9 - APCOA Antarctica

18.00 - 00.00 uur 

€ 9,-

* De genoemde kosten zijn exclusief € 3,00 boekingskosten per boeking (dus niet per parkeerplaats)

Kies een parkeerlocatie

Hieronder een overzicht van de parkeerlocaties rondom de evenement locatie. Klik op boeken om je parkeerplaats direct te reserveren.

Parkeerlocatie Prijs  
P9 - APCOA Antarctica P9 - APCOA Antarctica € 9,00 Boeken
Looptijd: 5 Min. - Beschikbaar: 18:00 - 00:00 - Doorrijhoogte: 2,00 meter
Getoonde prijzen zijn per parkeerplaats op basis van parkeren tijdens het evenement. De prijzen zijn exclusief servicekosten van € 3,00 per boeking (dus niet per parkeerplaats).
Een parkeerplaats is geschikt voor een auto.
De reisinformatie van vervoer met een auto is afkomstig van Google Maps en onder voorbehoud. Klik op 'details' voor een uitgebreid reisadvies.
In de getoonde reisinformatie is voor zover mogelijk rekening gehouden met verwachte verkeersdrukte en eventuele wegwerkzaamheden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde informatie.
Lady Gaga

Datum

zaterdag 20 januari 20:00 - 23:00

Locatie evenement

Ziggo Dome

Boeken kan tot

zaterdag 20 januari 14:00

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash