Partners

De Feestfabriek Alles Komt Goed

Feestfabriek Alles Komt Goed BV organiseert evenementen van A tot Z, maar is daarnaast ook leverancier voor andere evenementen.

MOJO

MOJO

Ticketpoint

Ticketpoint faciliteert de verkoop van toegangsbewijzen voor concerten en evenementen. Ticketpoint is de hoofdverkoper en verkoopt tickets in opdracht van de promoter.

KNGU

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Zsa Zsa Su!

Zsa Zsa Su!

Koninklijk Nederlands Korfbalbond

KNKV

Young Impact

Young Impact

Golden Earring B.V.

Golden Earring B.V.

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash