Busvervoer naar U2 - 29 juli

Reis met een van onze luxe touringcars naar de Amsterdam ArenA. Hierdoor hoef je niet op zoek naar een parkeerplaats en ook niet te haasten voor een vertrekkende trein. Onze touringcars brengen je op tijd bij de Amsterdam ArenA en wachten tot dat de show is afgelopen. Daarna brengen zij je ook weer thuis.

Verwachte aankomsttijd is 17:00 uur. Je wordt afgezet bij P-bus, waar vandaan het ca. 10 minuten lopen is naar de Amsterdam ArenA. De verwachte vertrektijd voor de terugweg is 00:00 uur. Je vertrekt ook weer vanaf P-bus.

Voer hieronder je postcode in voor de opstapplaatsen bij jou in de buurt.

U2 - 29 juli

Datum

zaterdag 29 juli 18:30 - 00:00

Locatie evenement

Amsterdam ArenA

Boeken kan tot

zaterdag 29 juli 14:00

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash