Extra informatie

Evenement locatie: Amsterdam ArenA

Een bijzondere locatie. De Amsterdamse ArenA was het eerste stadion in Europa met een schuifdak. De ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt hier al haar thuiswedstrijden. Daarnaast worden er Europa Cup-wedstrijden, KNVB interlandwedstrijden, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Mojo en LiveNation organiseren concerten in het stadion met grote artiesten, ID&T keert jaarlijks terug met het grootste indoor dancefeest Sensation en de Toppers staan jaarlijks in een uitverkochte ArenA. Daarnaast bezoeken 80.000 mensen elk jaar het stadion voor een rondleiding.

Via TripTicket kun je busvervoer boeken voor evenementen bij de Amsterdam ArenA. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren voor ArenA concerten, Ajax-wedstrijden en wedstrijden van het Nederlands Elftal. 

Meer informatie over Amsterdam ArenA »

Organisatie: Ticketpoint

Ticketpoint verzorgt de officiĆ«le verkoop van kaarten voor concerten en evenementen. Ticketpoint is de hoofdverkoper en verkoopt tickets in opdracht van de promoter.

Ticketpoint verkoopt exclusief de tickets van evenementen zoals: Toppers in Concert, Ilse de Lange, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Max Proms concert en het Junioren songfestival.

Voor de Toppers in Concert organiseert TripTicket jaarlijks het busvervoer naar de Amsterdam ArenA. Daarnaast is het ook nog mogelijk om parkeerplaatsen te reserveren voor het evenement. 

 

Meer informatie over Ticketpoint »

Zoek je vervoer naar een ander evenement?

Bekijk alle evenementen »

Vragen?

Volg ons!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo automatisch op de hoogte van ons aanbod.


Reacties van klanten

Via de site hebben wij een parkeerplaats gekocht en daar gebruik van gemaakt. Ten eerste is de locatie van het parkeergelegenheid naar de arena helemaal super maar hoe jullie de route daar naar toe verzorgt hebben is zeker een compliment waard!! Fantastische route omschrijving MET foto's, knap gedaan hoor!
Ik heb voor de eerste keer bij jullie geboekt. Helemaal geweldig, super geregeld. Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor alles nogmaals!!!!!!
Allereerst mijn complimenten voor jullie initiatief om bussen te laten rijden. Voor de mensen die in uithoeken van Nederland wonen is dit een perfecte uitkomst. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Wat jammer dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het busvervoer. Wel complimenten voor de goede afhandeling en klantenservice!!

Betaalmogelijkheden

VISAMastercardiDEALOverboekingAutomatische incassoMaestroMister Cash