Bereikbaarheid GelreDome

Bereikbaarheid GelreDome

Gelredome is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Vanuit het Centraal Station kunnen reizigers overstappen op de bus die voor de GelreDome stopt. Als je met de auto komt kun je parkeren op P1. Bij grotere evenementen worden meerdere parkeerterreinen geopend.  


Naar GelreDome met de auto

GelreDome is goed met de auto te bereiken. Afhankelijk van het tijdstip van het evenement kan het druk zijn op de toegangswegen van de GelreDome. Wij adviseren dan gebruik te maken van de Mobility Portal voor een actueel reisadvies. De Mobility Portal stuurt jou op de snelste en gemakkelijkste manier van je vertrekadres naar de GelreDome.

 
 

Parkeren bij GelreDome

GelreDome beschikt over een eigen parkeerterrein naast het stadion. Dit terrein heeft circa 4.000  parkeerplaatsen. Bij evenementen worden er meerdere parkeerterreinen in de omgeving van GelreDome geopend. Vanaf de parkeerterreinen kun je naar GelreDome lopen. Voor verder gelegen parkeerterreinen kun je gebruikmaken van de shuttlebussen die op en neer pendelen. Je kunt hier je parkeerplaats eenvoudig en snel reserveren.     

 
 

Naar GelreDome met het openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer naar de GelreDome wilt kun je uitstappen op treinstation Arnhem Centraal. Vanaf dit station kun je de bus pakken richting GelreDome. Tijdens grote evenementen worden er pendelbussen ingezet die je voor de deur van de GelreDome afzetten. Na afloop van het evenement brengen de pendelbussen je weer terug naar Arnhem Centraal.