Bereikbaarheid Goffertpark

Bereikbaarheid Goffertpark

Het Goffertpark is goed bereikbaar via de A12, A50 en de A325. Vanaf het centraal station rijden er bussen en treinen van en naar station Goffert, dit station ligt 5 minuten lopen van het Goffertpark af. Bij evenementen worden extra pendelbussen ingezet.   


Naar het Goffertpark met de auto

Het Goffertpark is goed met de auto te bereiken. Tijdens evenementen kan het wel extra druk zijn op de toegangswegen naar het Goffertpark. Wij adviseren dan gebruik te maken van de Mobility Portal voor een actueel reisadvies. De Mobility Portal stuurt jou op de snelste en gemakkelijkste manier van je vertrekadres naar het Goffertpark.

 
 

Parkeren bij het Goffertpark

Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd. Tijdens evenementen worden bezoekers die met de auto komen vroegtijdig naar deze parkeerterreinen genavigeerd. Het is raadzaam rekening te houden met extra reistijd vanaf parkeerterrein naar het Goffertpark. Vanaf de verder gelegen parkeerterreinen rijden pendelbussen van en naar het Goffertpark.  

 
 

Naar het Goffertpark met de bus

Met het busvervoer kun je voordelig en comfortabel naar een evenement in het Goffertpark. Met de busreizen van onze vaste partner concertvervoer.com wordt je voor de ingang van het Goffertpark afgezet. Reserveer hier een plek in één van de bussen en reis zorgeloos van en naar het Goffertpark in Nijmegen.  

 
 

Naar het Goffertpark met het openbaar vervoer

Het Goffertpark is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het station rijden pendelbussen rechtstreeks naar de ingang van het Goffertpark. Na afloop van het evenement pendelen deze bussen ook tussen het Goffertpark en het Centraal Station van Nijmegen. Men raadt af om via station Goffert of met de stadsbus te reizen. Zowel de bushaltes als het station Goffert liggen op grote afstand van de ingang.