Bereikbaarheid Malieveld

Bereikbaarheid Malieveld

Het Malieveld is goed te bereiken dankzij de centrale ligging. Het Malieveld ligt naast het Centraal Station van Den Haag vanaf dit station loop je binnen 5 minuten naar het Malieveld. Er rijden ook verschillende bussen van en naar het malieveld. Als je Den Haag met de auto binnenrijdt via de centrumring volg je de borden malieveld.


Naar het Malieveld met de auto

Het Malieveld in Den Haag is eenvoudig te bereiken via de A12. Vanaf de centrumring kun je de parkeerroute naar het malieveld volgen. Tijdens evenementen en/of spits kan het extra druk zijn. We adviseren  dan gebruik te maken van de Mobility Portal voor een actueel reisadvies. De Mobility Portal stuurt jou op de snelste en gemakkelijkste manier van je vertrekadres naar het Malieveld.

 
 

Parkeren bij het Malieveld

Vanaf de A12 wordt de parkeerroute naar het Malieveld duidelijk aangegeven. Er bevindt zich een grote parkeergarage onder het malieveld. Deze parkeergarage heeft een capaciteit van circa 600 plaatsen. 

 
 

Naar het Malieveld met de bus

Met onze vaste partner concertvervoer.com kun je eenvoudig van en naar het Malieveld reizen. Reserveer hier je ticket(s), selecteer een opstapplaats, betaal via Ideal, print je ticket en reis heel comfortabel naar het Malieveld.   

 
 

Naar het Malieveld met het openbaar vervoer

Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand adviseren wij u via dit station te reizen. Je kunt ook via het station Den Haag Holland Spoor reizen maar dan moet je met tram 9 of 16 verder reizen tot halte Malieveld.