Bereikbaarheid Ziggo Dome

Bereikbaarheid Ziggo Dome

Door de ligging in het ArenAPoortgebied is de Ziggo Dome uitstekend bereikbaar. Kijk hier onder om meer te weten over de reismogelijkheden.


Naar de Ziggo Dome met de auto

De Ziggo Dome is met de auto uitstekend te bereiken vanuit verschillende richtingen. Wanneer er naast de Ziggo Dome ook evenementen plaatsvinden in andere locaties kan het drukker zijn dan gewoonlijk. Wij adviseren dan gebruik te maken van de Mobility Portal voor een actueel reisadvies. De Mobility Portal stuurt jou op de snelste en gemakkelijkste manier van je vertrekadres naar de Ziggo Dome.
Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Parkeren bij de Ziggo Dome

Rondom de Ziggo Dome vind je tientallen parkeergarage’s, P-Dome is de dichtstbijzijnde parkeergarage en is gelegen onder de Ziggo Dome. Het is ook mogelijk om een parkeerplaats te reserveren, parkeerterrein P7 en parkeergarage P9 kun je reserveren vanaf 9 euro! Meer informatie over gereserveerd parkeren vind je hier.
Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Naar de Ziggo Dome met de bus

Voor grote evenementen is het mogelijk om met de bus naar de Ziggo Dome te reizen. Reserveer via onze partner Concertvervoer.com eenvoudig online een plek in één van de bussen te reserveren om zorgeloos naar de Ziggo Dome te kunnen reizen.  
Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Naar de Ziggo Dome met het openbaar vervoer

Op loopafstand van de Ziggo Dome bevindt zich het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA. Via de metro en sprinters zijn grote delen van Amsterdam en omliggende plaatsen snel en eenvoudig te bereiken. Reizen met het openbaar vervoer betekent dat je geen hinder hebt van eventuele files. Op station Bijlmer ArenA stopt ook de intercity vanuit Den Helder richting Nijmegen en Heerlen/Venlo. Daarmee is de Ziggo Dome vanuit alle delen van Nederland goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.
Kijk hier voor meer informatie.