Zakelijk

TripTicket maakt gebruik van de Mobility Portal als multimodale reisplanner. Geef jouw bezoekers ook een eenvoudige tool om zelf hun reis te plannen. Alle mogelijke reisopties in één oogopslag, waarbij meeste opties direct zijn te boeken en betalen. Een parkeerplaats, een busreis, een treinticket of een taxi. Dit alles in jouw eigen website of app en ook op TripTicket.nl

Reisadvies in je eigen omgeving

De kracht van de Mobility Portal is de whitelabel omgeving die zich aanpast naar jouw website of app. De gebruiker blijft op jouw website of app en jij kunt hem een multimodaal reisadvies geven. Wij integreren de Mobility Portal in jouw website of app en richten hem in naar jouw voorkeuren. Bijvoorbeeld de Johan Cruijff ArenA en AJAX maken gebruik van de Mobility Portal.

We bepalen samen welke vormen van vervoer wij laten zien. Je hebt hierbij de keuze uit een groot aantal dienstverleners waar we mee samenwerken. Heb je zelf afspraken met aanbieders van vervoer? Dan nemen we ook deze afspraken over in het advies voor de gebruiker.

Kijk voor meer informatie ook op de site van de Mobility Portal.

In contact komen met TripTicket?

Voor zakelijke vragen zijn wij bereikbaar op 085 27 33 190 of mail ons op sales@tripticket.nl